.... мАзда??? то щось ноффеньке )) (жарт)
мдяяяя... Я паДОНакЪ па жизні...
Про нас, і про все |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Про нас, і про все » Посміхнися » Новое средство передвижения))))
Да нє..... всьо наромально...)))))) ти мну скажи чо намбер то зажав?
хтЬо зажаф??? в тя ж буфф... )) аха...от нєфіг мій нумер видаляти ))
.....та і в клініці я зараз..... і так труби виключені... щоб не діставали... один екстренний нумер включений...
хтЬо зажаф??? в тя ж буфф... )) аха...от нєфіг мій нумер видаляти ))
Та ...у мене ніколи не було твого номера........серйозно....не було......тай може якщо і був то напевне на старому телефоні і на старій карточці я вже після того декілька операторів поміняла і телефонів теж..
А взагалі я хтіла у тя за одного чувака спитати.....тому і номер питала....навіть Варерці ..сказала щоб він попередньо в тя спитав чи можна щоб він номер мені дав....аби небуло ніяких непоняток....мало лі...я і думати не могла.....що ти не даш номер..чесно? мене це не образило.......мене це страшно принизило.....(((
Отредактировано Roksana (2007-04-28 23:58:04)
мене це не образило.......мене це страшно принизило...
...мдяяя... ну ти собі і гониш..... а на рх. нумера... екстрєнний не дам... чесно... тому він і екстренний... а звичайні повідомлю, тіко включу...
"сорі, проте нічим не займаюсь, тіко лікуюсь...."
Roksana написал:
мене це не образило.......мене це страшно принизило......мдяяя... ну ти собі і гониш..... а на рх. нумера...
Та нє серйозно....а як би ти на відреагував?.....мені ж нічого не пояснювали.....там за якийсь екстрений номер...
мені просто сказали що ти номера навпене таки не даш.....ось...що мені залишилося думати.....мене це серйозно приголомшило...
Вы здесь » Про нас, і про все » Посміхнися » Новое средство передвижения))))