На душі не спокійно...
душевного покоя нам не обрести сегодни, поскольку все мы провалились в глубь дыры которою нам надо было просто тнапросто заполнить....чуствами любви!
Про нас, і про все |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Про нас, і про все » Маразм » дУмКи..
На душі не спокійно...
душевного покоя нам не обрести сегодни, поскольку все мы провалились в глубь дыры которою нам надо было просто тнапросто заполнить....чуствами любви!
Почуття любові є, а от заповнювати її нікуди.
Почуття любові є, а от заповнювати її нікуди.
Странно обычно наоборот!
що тільки не буває в цьому житті...
що тільки не буває в цьому житті...
да уж....чьо тока с нами не случитьса
Сижу собі,поглядаю на сонечко і думаю...Цікаво...а може так бути щоб в цей час "хтось" теж думав про мене?Такби хотілось знати...
да ето именно так!........очень даже может быть!...
да ето именно так!........очень даже может быть!...
Твої слова як мед на душу...
Я стала на мить щасливішою =))... Що може зробити лиш один телефонний дзвінок...
Сьогодні мене все надзвичайно гнітить...Дуже стомлена і розлючена...Я заплуталась...Що мені робити? хм...
блін.як швидко пролетів час...вже в цю неділю я їхатиму до Києва...якось так сумно і страшно, а найгірше те,що я цього не хочу..Не хочу прощатись,не хочу розставатись,не хочу сліз...і болі...ех..але воно не минуче...
сижу і плачу перед компом...тупо....все..ось це......ці неживі розмови...але всерівно боляче...досить з мене.....не можу більше так...
Хочу выпить джин + тоник... меня все достало!!!
Хочу выпить джин + тоник... меня все достало!!!
да уж!.........могу только посочуствовать......по скольку я тя очень хорошо понимаю...........
У мну счас как то дринки больше в ходу.........да и просто на работе начальство нагнитаеть за ............спиртное........
а так на баре заказал.........в один дринк...........250 водки......100гр. коняка.....и 100гр.соку..........всьо в ажуре!
Хотя......всьо равно просекають......говорять слишком много начинаю в микрафон беса гнать!
Чувакі!!! та шо всі такі пясімістічіскі !?!?! хвать грузитись, я шарю шо то осінь, час діпрєса, але ж не татальнага йоп всьо такі за ногу шоб добре було та й об стінку але бетонну бо то так книжка не пише, робимо по свому як хочемо... карочь, шановні пані та панове, перестаньте грузитись фігньою, дощик то ж для вас з неба падає, сонечко тож для вас світе, що б для вас Бог не робив вам все не догода, та хвать може вже, га ?
Vareraуху..добре що зоть у тя усьо добрє...а джин с тоником в рил настроение поднимаеть
Валера вспомни себя, до появления Нади!?
Просто иногда в конце рабочего дня хочется выпить, расслабится. Просто 250 водки + 100 грам конины и сок, это не моё! А вот Джин + оник!!
p.s. где ты работаешь?
Я думаю о том, что меня все достало и, что я сварил очень вкусный супчик!
Просто иногда в конце рабочего дня хочется выпить, расслабится. Просто 250 водки + 100 грам конины и сок
да ет тоже не мое.....но иногда помагаеть........
где ты работаешь?
можно сказать....что работал с компом......в ночном клубе.....а теперь стажируюсь на диджея......хотя сам незнаю на кой мне ето!.....но деньги не плохие.....хотя теперь дньом сплю просыпаюсь 6-8-часов вечера!........и не всегда могу добратьса к нету! ( ......
Varera
да можеть ты и прав....но у мну близитьса самая ненависная мною дата!.....25.11. ..........мля до етого момента всьо идетьб не так.......потом должно попустить надеюсь!
иии...думаю про то шо скоро мені буде знов сильно боляче.хочу себе морально підготувати,але як??? хех...я не витримаю...я ледве те осилила...і то - в моє життя внесло дуже багато змін.....і мені змінило...інколи гидко робиться як дивишся на те чим ти робишся...хочу бути такою як була раніше - зразком для когось...сильною,безтурботною,всезнаючою...Я завжди комусь допомагала...намагалась допомогти, а зара і собі ради дати толком не можу...Шо зі мною? Депресія? ні...життя таке..велике місто портить людину...але не клубами,не вечірками.....не випивкою..сигаретами і свободою від... а своєю байдужістю...гнилою пустотою..таке відчуття ніби воно висмоктує наші душі і ми робимось пустишками,озабоченими ляльками.......хех.
Як би то щас не вмерти!
Створіннячко | Про нас | 2012-05-06 |
Как часто ви ходите провірятися до ВінДиспансера? | Секс | 2008-12-02 |
ТворчІсть... | Вірші | 2009-08-28 |
Служба в армії | Те що ти думаеш, то і пиши | 2007-12-15 |
Загальні правила форуму | ПРАВИЛА ФОРУМУ | 2007-05-10 |
Вы здесь » Про нас, і про все » Маразм » дУмКи..