В такому випадку втрачаються ті цінності спілкування з людиною...Не варто боятись людей.
як оцінити правду з чого почати ????
Сообщений 21 страница 40 из 42
Поделиться222007-07-17 16:58:30
да общатьса становитьса не интересно.....но та или иначе я обезопасил себя................хотя я невсегда етим пользуюсь!
Поделиться232007-07-18 00:53:09
Сьогодні я стикнулась із такою проблемкою : мою правду було викривлено і тупо висміяно...Як же обідно,коли ти щиро комусь відкриваєш свої почуття,говориш правду, а людина сміючись з тебе ,говорить,що ти нагло обманюєш...А насправді я говорила ПРАВДУ...Чому от коли ти збрешиш -то тобі вірять,а коли показуєш речі,такими як вони є- їх не сприймають в серйоз???
Поделиться242007-08-11 20:42:00
Сьогодні я стикнулась із такою проблемкою : мою правду було викривлено і тупо висміяно...Як же обідно,коли ти щиро комусь відкриваєш свої почуття,говориш правду, а людина сміючись з тебе ,говорить,що ти нагло обманюєш...А насправді я говорила ПРАВДУ...Чому от коли ти збрешиш -то тобі вірять,а коли показуєш речі,такими як вони є- їх не сприймають в серйоз???
таке іноді трапляється це проблема в твому співрозмовнику він просто сам не здатний на щирість та відвертість і тому нікому не довіряє
Поделиться252007-08-11 20:46:29
таке іноді трапляється це проблема в твому співрозмовнику він просто сам не здатний на щирість та відвертість і тому нікому не довіряє
можливо
Поделиться262007-08-11 20:49:11
так боло зі мною не раз
Поделиться272007-08-11 20:53:15
так боло зі мною не раз
Все,що нас не вбиває- робить нас сильнішими...Значить так має бути...
Поделиться282007-08-11 20:54:27
люди чому існує брехня ???
я не кажу що це погано чи добре ала це щось не природне а так створене людиною і як завжди невдало
Поделиться292007-08-11 20:56:52
Все,що нас не вбиває- робить нас сильнішими...Значить так має бути...
чомусь нагадує слова з однієї пісні??
Поделиться302007-08-11 20:57:47
Брехня- це один із засобів самооборони...людини...
Поделиться312007-08-11 21:02:26
так і не тіліки це знарядя яким люди пробивають стіні довіри і беруть що захочуть
Поделиться322007-08-11 21:02:44
чомусь нагадує слова з однієї пісні??
не знаю де народились ці слова...але колись,коли я була в сильному відчаю ними мені допомогли перебороти біль ...Тепер вони одна із частин мене...
Поделиться332007-08-11 21:06:33
не знаю де народились ці слова...але колись,коли я була в сильному відчаю ними мені допомогли перебороти біль ...Тепер вони одна із частин мене...
що саме частина тебе слова чи саме кредо яке вони несуть?
Поделиться342007-08-11 21:12:26
що саме частина тебе слова чи саме кредо яке вони несуть?
Слова,кредо...суть...
Поделиться352007-08-11 21:15:35
так і не тіліки це знарядя яким люди пробивають стіні довіри і беруть що захочуть
Ми самі ж віддаємо іншим те,що вони хочуть...Брехня просто підштовхує нас на довіру...так само потім і відштовхує...забираючи поняття довіри назавжди..
Поделиться362007-08-12 10:34:20
нет просто все хотть быть по выше себя!
Поделиться372007-08-12 10:36:13
Ми самі ж віддаємо іншим те,що вони хочуть...Брехня просто підштовхує нас на довіру...так само потім і відштовхує...забираючи поняття довіри назавжди..
извени но помойму ошибочное мнение!......просто некоторые люди....сбе реально гонять!............они врут только для двух причин...........первая подставить...а второе просто боятьса реальной правды! и лиш по етому все так выходить.....иногда сушществует лож во спасения.....но ето........редкость!((
Поделиться382007-08-13 20:39:35
извени но помойму ошибочное мнение!......просто некоторые люди....сбе реально гонять!............они врут только для двух причин...........первая подставить...а второе просто боятьса реальной правды! и лиш по етому все так выходить.....иногда сушществует лож во спасения.....но ето........редкость!((
Звісно,бувають випадки ,коли у нас щось відбирають,сама не раз з таким стикалась,але просто частіше ми самі помиляємось і тому все виходить от так...не гарно...Але оскільки я не вірю у випадковість - то знаю,що кожна наше помилка до чогось нас веде,або життєва ситуація...Інколи це все .що з нами трапляється просто підготовує нас до чогось нового...Інколи до ще більшого розчарування, а інколи і навпаки..=)))...
Поделиться392007-08-13 20:44:30
Звісно,бувають випадки ,коли у нас щось відбирають,сама не раз з таким стикалась,але просто частіше ми самі помиляємось і тому все виходить от так...не гарно...Але оскільки я не вірю у випадковість - то знаю,що кожна наше помилка до чогось нас веде,або життєва ситуація...Інколи це все .що з нами трапляється просто підготовує нас до чогось нового...Інколи до ще більшого розчарування, а інколи і навпаки..=)))...
цілком згодний!!!!!!!!!!
Поделиться402007-08-15 00:21:42
Нарахунок брехні...Її в світі так багато,що інколи стає надзвичайно противно і гидко...Я не можу терпіти брехню, в яких би то цілях вона не була застосована...Хоча і сама не раз за собою помічала як мимоволі можу сказати неправду...Звичайний приклад...телефонний дзвінок:"-Ти де є зараз?",відповідь:"-та я вже в пижику,їду,через пару хвилин вже буду!"( в той час ти лиш стоїш на зупинці або тільки до неї доходиш)...Навіщо брехня?Чи брехати?Це просто є частиною нас.ми створені так...або просто самі до неї пристусувались і тепер без неї не можемо...Ми нею і захищаємось і виправдовуємось,хоча для мене виправдовування і є одним із засобів захисту-тому я рідко виправдовуюсь у своїх вчинках,частіше я їх лише пояснюю оточуючим...Бо вони в більшості випадків не зрозумілі і дикі..чи то пак дивні...хоча,не хочу хвалитись, я рідко брешу...Частіше я просто замовчую інформацію- бо не сказати не означає збрехати.але не чиїсь питання завжди відповідаю щиро,спочатку можу нічого не відповісти,на все свій час,але потім-правду...Хоча один раз брехати мені довелось ...Людина була смертельно хвора- і сказати їй то-це то саме було б шоб підлити в вогонь масла...І мені прийшлось довго обманювати в тому,що з нею відбувається,бо те,що говорила я і інші люди-давало їй надію на виздоровлення...і людина змогла дожити до нового року,але на жаль,не більше...Так що таке брехня?і навіщо вона існує?хоча,дурне питання...всі ми різні, і брехня різна...