Про нас, і про все

Объявление

Люди!!! АУ!!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Про нас, і про все » Івано-Франківськ » Місця відпочинку!!!

Місця відпочинку!!!

Сообщений 1 страница 20 из 26

1

Пропоную Всім обговорити ті чи інші місця, де можна відпочити... розказати про ВЛАСНІ враження

0

2

неа...пашка я рибні місця не здам...їх не так багато лишилось щоб здати...а потім нівідкого не заникаешся там((( :girl_blim:

0

3

Тут  я с Олей согласен... Могу сказать одно, на дворе почти Лето и уже спокойно можно ехать не речьку... а там кусты трава....

0

4

KasperIF написал(а):

Тут  я с Олей согласен... Могу сказать одно, на дворе почти Лето и уже спокойно можно ехать не речьку... а там кусты трава....

ага а іще купа сміття, пляшок, презервативів і всього всього що тіко не захочеш :) ...

0

5

Varera написал(а):

ага а іще купа сміття, пляшок, презервативів і всього всього що тіко не захочеш :)

....аха... не встигнеш з машини вийти як в щось вляпаєшся.... звідси висновок... приїхав на млядки - з машини виходити неОбяЗатЄльно.... особлиффо тобі.... :))) в тя ж трансформер :))

0

6

а, то ти типу про сьогодні?  :shy:

0

7

Незнаю, я по таким местам как сегодня не хожу.... Там где я... , нет не гандонов и бутылок и нет места где можно вляпатся!!!!  А если уже наблядки, то  точно с машины лучше не выходить и еще и шторки закрыть !!!

0

8

KasperIF написал(а):

и еще и шторки закрыть !!!

...тре Варєрі шторки презентувати :)))

0

9

KasperIF написал(а):

на дворе почти Лето и уже спокойно можно ехать не речьку... а там кусты трава....

:rofl: ой дика природа то добре..але як на мене то головне щоб було тепло і зручно...і якась гадина не тримала свічку)

0

10

а Варері ми стьокла плівкою затянем....і штори прифігарим...ну я так поняла пашка і Валерка дівки вам дали відірватись на природі) :lol: :D

0

11

smirol написал(а):

дівки вам дали відірватись на природі) :lol:

як кажуть.... no coments... :D

0

12

ну ви хоть резиною користувались??? а чи голову на плечах мали?

0

13

smirol написал(а):

ну ви хоть резиною користувались??? а чи голову на плечах мали?

а що то ми такі цікаві??? :))

Отредактировано ModeDrator (2007-05-04 04:00:25)

0

14

так тема о венирологии не тут а https://frankivchanu.mybb.ru/viewtopic.php?id=17

0

15

да кунешно Максік...але обдна без іншої не може бути.....я ж не буду здавати місця де можна гарно посидіти з хорошою людиною і щоб інхто тоог не бачив)

0

16

вот вот.. а то потом будеш там сидеть а вокруг тебя еще десеть сидит!!!! И все с тетрадками и диктофонапи пушут что ты там делаеш и доносят всем!!!!!

Это я так из личного опыта...

0

17

ну млін яка діскусія разгарнулася :))) навіть ни ажидав такої аживльонності :)))
і чого то всіх цікавить хто і шо тама твій ближній робив, чим каристувався і так далі,  про ся ні слова, а про інших усьо знать хотєтє, во млін, справжні українці :)

0

18

Varera написал(а):

і чого то всіх цікавить хто і шо тама твій ближній робив, чим каристувався і так далі,  про ся ні слова,

.....аха...погоджуюсь... а потім так тіпа невзначай малу розпитати.... як там тіпа природа... + отсєбятіну добавити.... дякую проходили...

...злий я сцУга...

Отредактировано ModeDrator (2007-05-05 06:54:51)

0

19

Varera написал(а):

і чого то всіх цікавить хто і шо тама твій ближній робив, чим каристувався і так далі,  про ся ні слова, а про інших усьо знать хотєтє, во млін, справжні українці :)

Валера ти прав...тра таким любопитним українцям носа відірвати щоб не пхали куда їм не треба)

а то сиділа останній раз з другом у кафе і нечаяно на спільних знайомих наткнулась....я додому ше не доїхала а Сяві вже доложили...а саме цікаве що Сява знав де я і з ким....але було дуже неприємно((((

0

20

ModeDrator написал(а):

.....аха...погоджуюсь... а потім так тіпа невзначай малу розпитати.... як там тіпа природа... + отсєбятіну добавити.... дякую проходили...

да Пашка невже є що приховувати від своєї малої??? хоча...сама така іноді люблю кудась поїхати і то сама

0

Вы здесь » Про нас, і про все » Івано-Франківськ » Місця відпочинку!!!