"....хорошую религию придумали индусы, что человек, покинув этот свет, не умирает насовсем...." (с) В.Высоцкий
...чекаю ваших відгуків на рахунок різноманіття наших релігій, хто що думає..
Про нас, і про все |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Про нас, і про все » Психологія / Філософія » Віра...Релігія....
"....хорошую религию придумали индусы, что человек, покинув этот свет, не умирает насовсем...." (с) В.Высоцкий
...чекаю ваших відгуків на рахунок різноманіття наших релігій, хто що думає..
найбільше стикаєшся з РИЛІГІЯМИ коли хтось жениться або помирає.....от навіть після похорону Роми я дізналась що багато знайомих ходять до різних церков і по різному вірять або взагалі не вірять у Бога...як на мене то звичайно людина сама собі вибирає у кого вірити чи не вірити....я бачила тата Романового ...після такого як сталось з його сином то кожна людина може перестати вірити у Бога...
і ще одне як на мене то ВІРА і РЕЛІГІЯ...то все зовсім інше...
ВІРА і РЕЛІГІЯ...то все зовсім інше...
... слово ВІРА має декілька значень.... я мав на увазі "релігія"
Если хочеш сать Милионером - придумай религию!!!!!! Умные слова!!
Я не верю ни в одно направления религий в нашем государстве, стране , Мире!!
Есть библия, и она для меня авторитет... Есть Бог.. и он един и нет ни икон (идолопоклонение) нет никого кому я буду поклонятся исповедыватся ....
Если хочеш сать Милионером - придумай религию!!!!!! Умные слова!!
Я не верю ни в одно направления религий в нашем государстве, стране , Мире!!
Есть библия, и она для меня авторитет... Есть Бог.. и он един и нет ни икон (идолопоклонение) нет никого кому я буду поклонятся исповедыватся ....
лаконічно, точно і прувильно!!!... підтримую на всі 100... моя думка така ж ...
Есть Бог.. и он един
... впринципі існує думка про Єдиенство Бога... просто в різний час Він являвся різним народам в різних обликах...
... впринципі існує думка про Єдиенство Бога... просто в різний час Він являвся різним народам в різних обликах...
От перестановки слагаемых, сумма не меняется!!!
колись Каспер казав що він атеїст...а коли стались деякі події то я дізналась що він вірить у Бога і Біблію...я тоді тіки порадувалась...бо точно так же вірю..я себ ене відношу ні до якої віри...колись мою бабцю за то що вона висповідалась священнику чуть не вбили...після того вона не вірила сама і нас вчила не вірити і не довіряти нікому крім Бога...а решту казала діти ви найдете у Біблії...
а зараз релігія стала для декого дуже крутим бізнесом(((
церковь ето всегда была политика, возьмите хотябы, 16-18ст, где королем и то правила церковь!...........................к сожалению в большенстве церковью прикрываютса, чтоб творить свои дела!
ага...тіки треба іноді подивитись які хати у священників...звичайно не всі такі...але...вони як на мене часто забувають про Бога(
Но давайте вспомним то что каждему воздатьса по его вере!.......и не будем обсуждать других!
Но давайте вспомним то что каждему воздатьса по его вере!.......и не будем обсуждать других!
і то діло кажеш...треба на себе краще дивитись а не інших судити...просто до теми було...
саму по себе тему даже я потянул не в ту сторону!
темаа як тама обширна ... і кожний висвітлює так як її бачить, але це не означає що він кудись її тяне в іншу сторону...
лан проехали, согласен с тем что я совершенно не прав!
... приємно, що дана тема трішки зачепила.. радий бачити тут коменти..
... приємно, що дана тема трішки зачепила.. радий бачити тут коменти..
исчебы. тематаки котороя мучит своими вопросами обсолютно всех!
Вибачте може за слова, я може якийсь маразм пишу, але мені особисто пох.. яка релігія,
я думаю що людина повинна в щось вірити,адже без віри людипросто не живуть , а банально існують.
В житті дуже багато таких прикладів!
Вірю - невірю. Як не крути людина інтуєтивно відчуває Бога. Навіть останній атеїст теж його відчуває просто не знає, що воно таке. Для означення усіх тих почуттів люди сказали - Бог. І став Бог. І ніби він Один і водночас його дуже багато. У кожного він свій. Кожен у чомусь його бачить. Просто вірити мало. Треба знати і розуміти - якщо є я отже і є все. Різниця лише в тому, що комусь треба дійти фактами, дослідами, теоремами до нього і він Його назве потім чимось звичним. А іншим не треба нічого - вони знають і відчувають постійно його. І не важливо, які біди стаються з нами - ми все рівно віримо у нього. А релігії це щось типу бодай якогось нікчемного бажання людини описати неописуєме. Тобто на рівні слів і тлумачень. І тут за рахунок спільних відчуттів створюються якісь закони. А бізнес це вже інше - тут ні релігія ні віра відношення до цього не мають - це вибір людини, як ними користуватись.
Ну а про атеїстів взагалі марно говорити. Це так, як розказувати людині на словах - про оргазм. Доки вона не відчула його вона все рівно не усвідомить - що це таке - усе на рівні відчуттів. Описати відчуття не можливо (щось там приблизно можна) але повна картина проясняється тільки тоді коли ти відчуваєш...
Так і Віра - справжня Віра це вічне відчуття Бога, у голові, думках, людях, подіях - у всьому, а вже ніяк по книжках, законах і релігіях - це все похідне - преш за все є Його відчуття....
Вы здесь » Про нас, і про все » Психологія / Філософія » Віра...Релігія....