Да Ти ЛуЧшЕ Не МоИ ОпрАвДываЙ А СвОи мЕнЯй .. На мои..Бо МоИ ГаРаЗдО ПерСпеКтиФнеЙ)))гг
НУ ЕТ УЖЕ В ПОЛНЫЙ......АБЗАЦ Я ПОПАЛ...МЕНЯ ПОМЕНЯЛИ ГГГ
Про нас, і про все |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Про нас, і про все » Єкстріму » РоЛЛеРи
Да Ти ЛуЧшЕ Не МоИ ОпрАвДываЙ А СвОи мЕнЯй .. На мои..Бо МоИ ГаРаЗдО ПерСпеКтиФнеЙ)))гг
НУ ЕТ УЖЕ В ПОЛНЫЙ......АБЗАЦ Я ПОПАЛ...МЕНЯ ПОМЕНЯЛИ ГГГ
Феникс
НиКто Тя Не ПоМенЯл..Да и Я сАмА Не СоБирАюСь тЯ ПриНуЖдАть ИлИ МенЯть... Я ХоЧу Что б Ти сАм рЕшАл ВсЕ... ПроСто СтАраЮсь ПоМоЧь..
НиКто Тя Не ПоМенЯл..Да и Я сАмА Не СоБирАюСь тЯ ПриНуЖдАть ИлИ МенЯть... Я ХоЧу Что б Ти сАм рЕшАл ВсЕ... ПроСто СтАраЮсь ПоМоЧь..
мне просто нечево сказать...я впервые...чуствую чьюто поддержку
Мне хватает того что я зенаю что такое ночь ))
і шо таке ніч?
Да НасЛыШенА УжО Вами НоЧными ПрОгУлКаМи до 5 УтРа))гг)))
Я Б саМа НаВерНа ВсЕ ОтДаЛа Что ВсЮ НоЧь ГоНяТь На роЛах..А ПоТОм ПоЛ ДнЯ ОтСыПаТьСя))
ню ню ...
МоИ ГаРаЗдО ПерСпеКтиФнеЙ)))гг
ану ну , шо ж у тя тама такого перспективнішого?
мне просто нечево сказать...я впервые...чуствую чьюто поддержку
а вона інколи так потрібна ... ота допомога, чи просто підтримка ...
Varera
ану ну , шо ж у тя тама такого перспективнішого?
Та ВзАгАЛі-То бАгАто ЧОго..АлЕ Ці СлоВа суТо ДлЯ ФЕнІкСа)))
а вона інколи так потрібна ... ота допомога, чи просто підтримка ...
ЗверТаЙся..зАвЖдИ РаДа ДоПоМогТи))
а вона інколи так потрібна ... ота допомога, чи просто підтримка
да с етим тяжело не согласитьса...
і шо таке ніч?
что такое ночь?......ето самое прекрасное время суток, коглда спокойно!....и надежно.....под чьим поровом легчене наблюдать......за теми кто так тебе дорог.....онап всегда прохладна........но иногда так душно....что не могу я удержатьса от реки.......
Мне нравитьса она исче луной....чей свет зальот все улицы.....в оди момент!
хочу такі роли...мм..або ...ше ненаю...
ах СЄБИ хочеш... гих... ню ню... хочи хочи в середині липня відбудеться тільки перший завіз цих прекрасних ролів в Україну, а саме в Київ і тільки під замовлення... Ціна від 350Євро і далі, вроді так, і всі роли з першого привозу їдуть тільки на замовлення, так що... якщо хочеш замовити - кричи, і все працює по передоплаті ))) ... а так то мо через рік і у нас таке появиться а роли суто для слалому
Varera :beee:
Varera :beee:
:girl_crazy: :big_boss: :big_boss: :big_boss:
якісь батінок на них дубовий виглядає :big_boss: .... на "ГУМці" і красчи можна взяти і по даступнішим ценам
якісь батінок на них дубовий виглядає .... на "ГУМці" і красчи можна взяти і по даступнішим ценам
да но разве их качество зависит от внешнего вида?
... та звичайно шо нє, прост в мене коли бачу такий чобіт зразу стійкі асоціації з дитячими моделями появляються
... але то тке, психалогія йопт
ммм...а я на синцы такы убойні ролли виділа..жалію що не сфоткала...така тєма для скальженія шо ппц....
карос пластмасовий батінок - чорний
фіолетові шнурки
2 підшипника
2 "колеса"
тіпа скользити посередині...
але головний гон що то не 2 колеса а скажем 2 шарика з гуми....це тупо о!як хоккейний чорний м"ячик .. от таких 2 штуки....я як увиділа хтіла купити собі )))
але тамка не було вже прафця і чобіть був тіко один так що і сперти не удальоСь...аЛе То ГоН ПаЛнеЙшЕй каСати)))
... та звичайно шо нє, прост в мене коли бачу такий чобіт зразу стійкі асоціації з дитячими моделями появляються
... але то тке, психалогія йопт
у каждого свои восприятия того или иного предмета!....дела вкуса!...... гг тож кажись психология!
шось ця тема більш не розвивається а жаль, і ф топку шкода, і толку шось малувато поки шо ... ану ка давайте роллери підтягуйтесь!
та якщо так вяти..тро мона всы теми позакривати..щоб тема розвивалась трне щось писати а не длумать в топку чы не в топку!
а я от падумафф... кіко мну не було по поважних причинах, так ніби в цім розділі ніц і не помінялось... але то мо тіко так здалось мну )
кіко мну не було по поважних причинах
... справачку пажалсто
а я от падумафф... кіко мну не було по поважних причинах, так ніби в цім розділі ніц і не помінялось... але то мо тіко так здалось мну )
рад что вернулся )) .....ет уже хорошо!
ТворчІсть... | Вірші | 2009-08-28 |
Joey | Про нас | 2007-05-28 |
СкеЙт | Єкстріму | 2007-05-28 |
Ми таки перші! | Івано-Франківськ | 2007-06-17 |
ЧЕМ ДЕВУШКА НА РОЛИКАХ ЛУЧШЕ ДЕВУШКИ БЕЗ РОЛИКОВ? | Єкстріму | 2008-12-10 |
Вы здесь » Про нас, і про все » Єкстріму » РоЛЛеРи