Про нас, і про все

Объявление

Люди!!! АУ!!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Про нас, і про все » Івано-Франківськ » И снова вандализм, процветает!

И снова вандализм, процветает!

Сообщений 1 страница 20 из 24

1

АКТ ВАНДАЛІЗМУ ВЧИНЕНО У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ: НАВМИСНО СПАЛЕНО 25 КОНТЕЙНЕРІВ ДЛЯ СМІТТЯ
За матеріалами:прес-служби ІФ МВК 

В Івано-Франківську вчинено страшний та великий за своїми масштабами акт вандалізму. Протягом кількох днів в обласному центрі невідомими було навмисно спалено та пошкоджено близько 25 контейнерів для сміття.

Зокрема, 7 квітня о 05:30 невідомими було підпалено контейнери по вул. Івасюка, 26а, 30, 36,46 (територія ЖЕО №8). За словами начальника ЖЕО №8 Валентини Семанюк, металеві контейнери обгоріли, а місту нанесено шкоду у розмірі 2 300 грн.

13 квітня протягом 04:00-06:00 навмисно підпалено контейнери для вивозу твердих побутових відходів по вулицях:
Вовчинецька, 202 – 3 шт. «Євро» /пластмасові/ - згоріли вщент;
Вовчинецька, 206 – 3 шт. «Євро» /пластмасові/ - згоріли вщент;
Вовчинецька, 208 – 3 шт., горіли частково;
Вовчинецька, 198б – 1 шт.;
Вовчинецька, 196 – 1 шт.;
В. Стуса, 13 – 1 шт.
Симоненка, 4 – 2 шт.;
Симоненка, 5 – 4 шт.
Симоненка, 34 – 4 шт.

Всі вище вказані вулиці є територією ЖЕО №1.

Начальники ЖЕО №1 та №8 звернулися до правоохоронних органів з проханням якнайшвидше відшукати правопорушників та притягнути їх до адміністративної та кримінальної відповідальності.

0

2

:O  :blink: ого...а то чсто поряд зі мною....може то якась пяна компанія дібошила...їм скучно було.....

0

3

Феникс написал(а):

Вовчинецька, 202 – 3 шт. «Євро» /пластмасові/ - згоріли вщент;
Вовчинецька, 206 – 3 шт. «Євро» /пластмасові/ - згоріли вщент;

може то конкуренти тих збирателів пласмаси їх палили...а може таксікомани паленою пласмасою факались) ...чисто ненормальний народ пішов)

0

4

smirol написал(а):

таксікомани паленою пласмасою факались

возможно и так, но скажу мне ет както без разницы, просто не навижу вандализм!

0

5

Феникс написал(а):

просто не навижу вандализм!

а я би повиривала руки тим хто його робить(

0

6

лутше голови без коорих они не моглибы даже думать о таком!

0

7

і чому я не  здивований?  :O

0

8

Varera написал(а):

чому я не  здивований?

чему именно, то му что они мусорные баки спалили, или же тому что я с Олей уже забронировали голову и руки?
хотя могу сказать одно,  лутче мусоные баки чем люди!

0

9

не здивований що вчинено акт вандалізму... ще не хватало щоб людей палили...

0

10

да уж нехватало, хотя у нас был такой случай годика два назад в 20 школе парня сожгли!

0

11

Феникс написал(а):

да уж нехватало, хотя у нас был такой случай годика два назад в 20 школе парня сожгли!

про таке вперше чую... і шо то за фігня з ним сталась?

0

12

Ненаю чьо за фигня, там около 20 школы, есть садик, в одно прекрасное осенне утро там нашли обугленные кости и ремень, прогоревшые документы!..............всього не наю, то толком знаю одно сожжение было!

0

13

а люблю по вандалити..ы мусорны баки я тожже люблю палити..гиги..вроды то що на вовчинецький..знаю кого рук ...але я своъх не палю..гиг

вам не нравиться?ви проти? - ну то не палыть.гиг

0

14

pacankA написал(а):

а люблю по вандалити..ы мусорны баки я тожже люблю палити..гиги..вроды то що на вовчинецький..знаю кого рук ...але я своъх не палю..гиг

не нравицця, а проти нехай будуть блюстітєлі порядку а не ми.......
мдя.. я був про тя кращої думки...

0

15

pacankA написал(а):

люблю по вандалити..ы мусорны баки я тожже люблю палити..гиги..вроды то що на вовчинецький..знаю кого рук ...але я своъх не палю..гиг

НУ ВИБАЧ МУСОРУ В МЫЦСТЫ Ы ТАК БАГАТО ПОПРИ МУСОРНИКИ А ЩЕ ИХ НИЩИТИ!!!

ВАНдализм ето то к чему я точно никогда не привыкну.....просто не хочу!!!!

Поверь, уничтожить легко, а вот создать?
почему люди рвутьса так к разрушению????

0

16

НА ПРИКАРПАТТІ МАСОВО РОЗКРАДАЮТЬ ТЕЛЕФОННИЙ КАБЕЛЬ
Останнім часом набули масового характеру випадки викрадення зловмисниками телефонного кабелю, із-за чого велика кількість громадян, підприємства, установи, організації, які є абонентами телефонної мережі, а подекуди й цілі населені пункти чи мікрорайони міста на тривалий термін залишаються без телефонного зв’язку.

Ситуація ускладнюється ще й тим, що вразі настання нещасного випадку чи в інших екстрених умовах будь-хто з Вас не зможе вчасно викликати швидку медичну допомогу, пожежну службу тощо.

Найбільше крадіжок скоєно в м. Калуші та селах Калуського району - Голинь, Кропивник, Сівка Калуська, Войнилів, Пійло, Мислів, а також в м. Коломиї , Долинському та Тисменицькому районах. Нагадуємо, що за такі дії передбачається кримінальна відповідальність, в т.ч. й позбавлення волі терміном від 5 до 10 років (ст. ст. 185, 188, 360 Кримінального кодексу України ).

Івано - Франківська філія ВАТ “Укртелеком” звертається до кожного з небайдужих до цих проблем громадян з проханням надати допомогу зв’язківцям в попередженні таких крадіжок та встановленні осіб, які їх вчиняють.

При наявності інформації про осіб, які викрадають телефонний кабель чи причетні до його викрадення, або нелегально займаються прийманням металобрухту, прохання повідомляти за тел.79-12-45, який в обласному центрі працює цілодобово. Анонімність особи, яка надасть інформацію та матеріальну винагороду (у випадку підтвердження такої інформації), гарантуємо. Івано- Франківська філія

ВАТ “Укртелеком” дякує за взаєморозуміння та надану допомогу.
мдя народ, при том обратите внимание просят простой народ а не наших органов правопорядкка!!!! гг

0

17

У ВОРОХТІ ПРОЙШОВ ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ТА ПЕРШІСТЬ ОБЛАСТІ З ФРІ-ФАЙТУ 

29 квітня 2007 року в смт. Ворохта, на Яремчанщині, вперше пройшов відкритий чемпіонат та першість області з Фрі-файту (Вільна боротьба). Про це репортерові MALAKAVA прес-секретар Яремчанської міської ради Наталія Федорчук.

У змаганнях прийняли участь 6 команд (50 учасників) з чотирьох областей України:Львівської, Тернопільської, Чернівецької та Івано-Франківської.

Івано-Франківську команду представляв спортивний клуб «Ворохта»(смт. Ворохта), який тільки в 2006 році розпочав свою діяльність, але це не завадило їм здобути 14 призових місць: 5 перших, 7 – других та 2 – третіх. Перше місце в своїх вагових категоріях здобули: Роман Балицький, Василь Стасюк, Любомир Матійців - це принесло їм звання кандидат в майстри спорту та Юрій Саманюк який здобув звання майстра спорту ще в грудні 2006 року під час змагань за кубок України з Фрі-файту.

Команда Тернопільської області зайняла 2 перших та 3 других місця, Чернівецької: 3 перших, 5 других, 2 третіх, львівської: по одному першому, другому та третьому місці.

Організатором змагань є обласна федерація Фрі-файту, зареєстрована в березні 2006 року.

Головним суддею змагань був Валерій Чоботар (м. Чернівці), менеджер з Фрі-файту в Західному регіоні, рефері - Ігор Ярмолаєв(м. Київ), суддя з Фрі-файту міжнародної категорії.

Вот занимались бы детки тоб точно а вандализм у них времени не оставалось :)

0

18

Та тиХо ТиХо..Я вЖе тАкиМ Не ЗаЙмаЮсь..АлЕ ЗнАЮ НаРоД ЯкиЙ ХвОрІє тАким)))
гиг...Ви тАк ВсІ ЗрАзу...Я Аз зАсТісНяЛась...

0

19

pacankA написал(а):

Та тиХо ТиХо..Я вЖе тАкиМ Не ЗаЙмаЮсь..АлЕ ЗнАЮ НаРоД ЯкиЙ ХвОрІє тАким)))
гиг...Ви тАк ВсІ ЗрАзу...Я Аз зАсТісНяЛась...

У каждого свой путь и никто кроме него не может зделать вибр!...........просто я не разделяю такого!......понятия как вандализм!

0

20

Лучше бы себе волосы на лобке подожгли... - ...Редиски

0

Вы здесь » Про нас, і про все » Івано-Франківськ » И снова вандализм, процветает!