Глибоководні створіння.....
Мене аж перемкнуло мороз по шкірі....жахіття яке....
Отредактировано Roksana (2007-04-21 16:41:26)
Про нас, і про все |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Про нас, і про все » Те що ти думаеш, то і пиши » Жах який......та це природа.....
Глибоководні створіння.....
Мене аж перемкнуло мороз по шкірі....жахіття яке....
Отредактировано Roksana (2007-04-21 16:41:26)
Морський чорт - класна рибка) ти чого? А той поплавок шо над головю накінці маэ фосфор яким в темноті заманюэ маленьку рибку собі в писок) Ну я не кажу що таку рибку я би поцілував але за оригінальність даю їй респект )
Створіння як створіння! Чесно кажучи в мну дома жіве таранул, правда не такий страшний. але все таки прикольні створіння.............само собою що стикнутися с такими не вийде, можливо і слава богу! але все таки кожне створіння в цьому світі є посвое прекрасне! Але саме основне те що вони адаптувалися до тих умов в котрих живуть ))))) Я вдячний природі за те що вона така різноманітна та прекрасна! :boast: :bye:
Рыбок, я люблю.... но не настолько... особенно таких. Наши океаны и моря иследованы лиш н а 75% и что еще там водится мало кто знает.. а мы вообще не догадываемя.... так, что с такими я бы не хотел встретится - мерско, а так даже ничего. мы для них тоже чудовища... Так, чот судим по себе...
ет правильно.................но согласись........что природа на земле, фауна она прекрасна
соглашусь 100%
рібка акі рібка.... пливає, хаває, усю воду пока ни випила ... али хвайні рибки, таки ехимерії мну да впадоби
наш світ цікавий в своєму різноманітті.... і "про смаки не спорять".... інколи находиш в "мерзенному" на перший погляд створінні свою красу... природа у нас дуже розумна... чи ми у природи.... проте створила природа на свою голову таких істот як людей... які її і винищують...
знач так було задумано...
Как обычно, творение всегда уничтожает своего создателя!
Вы здесь » Про нас, і про все » Те що ти думаеш, то і пиши » Жах який......та це природа.....