Враховуючи перепалку у попередній темі, вирішив провести опитування серед форумчан, яка ж все таки їх думка....
ШО лучче, надійніше і краще для нас та наших доріг, а також кишень )))
Сообщений 1 страница 6 из 6
Опрос
Поделиться22007-04-24 10:16:16
Враховуючи перепалку у попередній темі, вирішив провести опитування серед форумчан, яка ж все таки їх думка....
...............Ну скажем так............особлывої думки я висловити не можу, по скільки я ніколи не користуюсь стпін"ю відомістб марки!............Тільки технічні-показники.......................... :yes: :rtfm:
Поделиться32007-04-24 11:22:12
Как по мне німці біш надійніші машини... Рідше їдуть по ремонту... нормально працюють.... А А4 і Гольф новій взагалі класс... машини длня нас людей, які мають середній достаток....
Коли ти купив Японьця, чи щось з дорогих. Ти маеш рощумыти, що ти попав у грощі. Нехай він не так виглядае, як стандартний німець, але жодний Японець не пропрацюе 8 років без ремонту, я ПАСАТ!!!!! Німці не дурні вони знають що роблять... Я так само дуже люблю Пежо, але вони не для України..... Це машина яка потребеє доріг, бензину і майстрів.
А як каже мій один знайомий у якого Туарег.. зали бензин на любій заправці і не лопаю собі голову чи поїде чи ні. Знаю, що поїде. бо це німець.... І на трасі не кидае... і міцний....
Висновок:
Я хочу Ленд крузер, Хонду ЦРВ.... Але якщо у мне будуть грощі віщьму малолітражку Ауди абао VW. бо я хочу іхати ане ремонтуватися!!!!
Поделиться42007-04-24 11:27:29
у самого в гаражі стоїть япінець, та як для нас українців з нашими дорогами та територіальним розташуванням - віддаю перевагу німцям..... обслуговування дешевше, запчастини, а якість не набагато гірша, та й наші умєльці майстри можуть німця якщо щось то зробити, не те що япінці.... і я вже не кажу про електроніку, жодний чєл-майстер який вважає себе майстром відмовився ремонтанути мій карбіратор(який без жодних електро-проводочків)... майстри млін називаються...
Поделиться52007-04-24 23:40:51
......)) Варерка.....золоті слова ))))
Максік.....)
Поделиться62007-12-15 18:00:42
Японці надійні + безпека, навороти електроніка
Німці потужність+стайл+безпека --- прожорліві авто.
америкоси все ок тік.....хавають
Короче як кому........Все залежить від матеріального достатку і вподобань людини, як нема за що заправляти і на деталі йде море грошей
А в гаражі стоїть авто за 100 тис, то вибачте..................