Про нас, і про все

Объявление

Люди!!! АУ!!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Про нас, і про все » Івано-Франківськ » З Франківська до Львова тепер можна дістатись за 2 години

З Франківська до Львова тепер можна дістатись за 2 години

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

З Івано-Франківська до Львова відтепер можна буде потрапити всього за дві години. Вже три дні таким маршрутом курсує рейковий автобус сполученням "Львів-Чернівці". За словами заступника начальника Івано-Франківського вокзалу Зіновія Сковронського, дотепер не було зручнішого способу добратися до міста Лева залізницею.

Салон залізничного автобуса є повністю шумоізольованим. "Тут є всі необхідні зручності - від санвузла до телевізора", - каже Сковронський.

Коштуватиме поїздка таким видом транспорту до Львова 32 гривні. У звичайному потязі купейного вагону - треба заплатити на 3 гривні більше.

0

2

... аффтобус десь обійдеться в 25, проте заради комфорту - готовий платити..

0

3

KasperIF написал(а):

З Івано-Франківська до Львова відтепер можна буде потрапити всього за дві години. Вже три дні таким маршрутом курсує рейковий автобус сполученням "Львів-Чернівці". За словами заступника начальника Івано-Франківського вокзалу Зіновія Сковронського, дотепер не було зручнішого способу добратися до міста Лева залізницею.

Салон залізничного автобуса є повністю шумоізольованим. "Тут є всі необхідні зручності - від санвузла до телевізора", - каже Сковронський.

Коштуватиме поїздка таким видом транспорту до Львова 32 гривні. У звичайному потязі купейного вагону - треба заплатити на 3 гривні більше.

Вааввввввв..............класно.......порадуваввввввввв...
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) я якраз збиралася до Лвова їхати.......думала чим ....чи то машиною чи то автобусом...чи то тми засраними поїздами.......:)))))))) тер знаю......
Сенкі.....;)))

0

4

:O ого во дА чіго наука дошла, вже автобуси по рельсам гасають, шо дальше поїзда на реактивній тязі :lol:
А за новину дякую, буду мати на увазі...

0

5

:)))))) я теж в захопленні від цієї іформації..:)))
До речі  ...рада тебе тут бачити :))))))

Отредактировано Roksana (2007-04-24 00:51:32)

0

6

По студенському буде дешевше тим більше в загальному вагоні) Заради шику можна але покищо я нікуди не спішу і за дві години мені не горить)

0

7

Ага не горит, а вот когда надо приехать в И-Ф за за два часа со Львова так это вообще супер! даже пусть это стоит и 100 грн просто  ты никогда не добюерался за 1.40 на такси со Львова за 300 грн а у меня такое было... Так что я рад что есть такое удаволствие.. Да кстати общий ваго до львова а в кокм поезде Рахов - Львов так как  почти все поезда сейчас без общего!

0

8

))) прально Макс..я з тобою повністю погоджуюся...:))
Коли їдемо до Львова, по місту погуляти і щоб до смерку повернутися? :)))

0

9

Думаю, что в воскрисенье 6,05 я буду свободен!

0

10

Ооо........я буду старатися....теж щоб у мене з часом получилося.:))))))) надіюся все получеться....:))))) ну що беремо ще когось?

0

Вы здесь » Про нас, і про все » Івано-Франківськ » З Франківська до Львова тепер можна дістатись за 2 години